Pospolu u stolu – edukační projekt

Středeční akce ŠD 14. 3. 2018 byla věnována zdravé výživě a celý program „POSPOLU U STOLU“ zaštítila národní značka kvality potravin KLASA. Pořadatelé připravili ve velké tělocvičně koncertní sál s perfektní aparaturou i světelnými efekty a profesionální hudebníci předvedli skvělý výkon. Všechny písničky měly společné téma „Zdravá výživa“. Děti se přirozeně zapojily zpěvem a tancem a kapelu odměnily velkým potleskem. Po koncertě následovala druhá část programu.

V jedné třídě děti tiskly zeleninovými a ovocnými tiskátky, třídily ovoce a zeleninu. V malé tělocvičně probíhalo fotografování a soutěže.

Největší nadšení dětí bylo v poslední třídě, kde se podával zeleninový salát, smoothie a děti si zdobily palačinky, na kterých si moc pochutnaly.

Na závěr byly vyhodnoceny soutěže, děti dostaly ceny a akci zakončilo společné fotografování.

Moc děkujeme za profesionální realizaci.

AKCE BYLA VELMI PĚKNÁ!!!!!!!

fotogalerie:

Další články:

McDonald´s Cup

Ve středu 17. dubna a ve čtvrtek 18. dubna proběhl v areálu SARA Pražačka 25. ročník fotbalového turnaje McDonald´s Cup. Obou turnajů se účastnilo 9

LOB – Rodičovská brigáda

Milí rodiče, máme na Vás velkou prosbu, V SOBOTU 20. dubna od 9:00 (v případě deště v neděli 21. 4.) na zahradě školy sestavíme, nalakujeme a usadíme DŘEVĚNÝ

Skip to content