Výsledky přijímacího řízení do 1. ročníku

Vážení rodiče,

o přijetí uchazečů  rozhodla škola na základě stanovených kritérií. Přijato bylo 85 dětí spádových (kritérium 1) a 5 dětí z MČ Praha 3, které mají ve škole sourozence (kritérium 2). 

Seznam přijatých dětí (uvedeny jsou registrační kódy) naleznete v přiloženém dokumentu.

Pokud máte zájem o písemné rozhodnutí o přijetí Vašeho dítěte, můžete si ho vyzvednout v kanceláři školy od 9. května, termín si domluvte telefonicky s paní Bromovou (tel. 267 310 706, volejte pondělí – čtvrtek v době od 8.00 – 14.00).

Vzhledem k tomu, že o přijetí ke vzdělávání v naší škole (na obě pracoviště) má zájem ještě několik dalších prozatím nepřijatých uchazečů, žádám všechny rodiče, jejichž dítě je přijato a nastoupí na jinou školu, aby mi tuto skutečnost co nejrychleji oznámili a poskytli tak uvolněné místo těm, kteří na něj čekají, děkuji.

Uchazečům, které nebude možno přijmout, bude rozhodnutí o nepřijetí oznámeno a doručení domluveno individuálně.

Mgr. Naděžda Hrebíková, ředitelka školy

 

oznameni-o-prijeti-hromadne-2023

Další články:

McDonald´s Cup

Ve středu 17. dubna a ve čtvrtek 18. dubna proběhl v areálu SARA Pražačka 25. ročník fotbalového turnaje McDonald´s Cup. Obou turnajů se účastnilo 9

LOB – Rodičovská brigáda

Milí rodiče, máme na Vás velkou prosbu, V SOBOTU 20. dubna od 9:00 (v případě deště v neděli 21. 4.) na zahradě školy sestavíme, nalakujeme a usadíme DŘEVĚNÝ

Skip to content