Přátelství a kamarádství – měsíční projekt

Zelené oddělení

Celý rok se snažíme o přátelství a kamarádství. Píšeme si s našimi hendikepovanými kamarády. Upekli jsme si muffiny, a to nás moc baví. Dokončili jsme olympijský víceboj. Vyrábíme výrobky na Duhový jarmark – zahradní slavnost. foto:

Červené oddělení

Poslední projektový měsíc s názvem Přátelství a kamarádi jsme se naučili spolupracovat a pomáhat mladším spolužákům. V rámci týmové soutěže jsme plnili úkoly na školní zahradě, upletli náramky přátelství a zasportovali si. foto:

Fialové oddělení

Poslední měsíc byl měsíc – Přátelství a kamarádství. Házeli jsme klubíčko přátelství a vyměnili si náramky přátelství, napsali jsme si s kamarády jiné školy. Vyrobili srdíčka pro maminky, dokončili olympijský víceboj a plnili úkoly při bojové hře na zahradě a připravovali jsme výrobky na Zahradní slavnost. foto:

Žluté oddělení

V květnu jsme si povídali o tom, co to znamená přátelství a jak se správný kamarád má chovat. Vyráběli jsme strom přátelství, dělali pavoučí síť a hledali jsme pozitivní věci na svých kamarádech. Vyrazili jsme na vrch Vítkov a soutěžili v běhu na 500 metrů. Vyzkoušeli jsme si, jak nám jde spolupracovat při stavění věže a kreslili jsme portrét spolužáka. foto:

Oranžové oddělení

K projektu ,,Rodina“ jsme hádali rodinné starodávné poklady z půdy. Zahráli si na rodinu, která jde do nemocnice se zraněným dítětem. Vyzkoušeli si ošetřování a sázeli jsme kaktusy. foto:

Modré oddělení

Měsíc květen se nesl v duchu kamarádství a přátelství. Společně jsme si povídali, jaký by měl náš kamarád být a jaký kamarád jsem já. Společně jsme si zahráli společenské hry, Kimovku, zaběhli si na Vítkově. Vytvořili jsme si ve družstvech kamaráda/- dku, dali jsme mu/jí podobu, jméno a vymysleli životní příběh. Tito kamarádi se pak společně seznámili a spolupracovali na různých úkolech. Společně jsme také vyráběli látková srdíčka na Zahradní slavnost. foto:

Bílé oddělení

Měsíc květen byl náš poslední měsíc v našem celoročním projektu. Poslední měsíc se nesl ve stylu přátelství, a především fair play. Hodně jsme sportovali, abychom dodělali disciplíny do olympijského víceboje. Jelikož už je krásné počasí, hráli jsme také hodně vybíjenou, jak týmovou, tak i každý sám za sebe. Také jsme vyráběli, a to nádherné větrníky, které si budete moc koupit při zahradní slavnosti, na které se společně všichni uvidíme. foto:

 

 

 

 

Další články:

Turnaj ve vybíjené

V úterý 23. dubna proběhl na TJ SPOJE chlapecký turnaj ve vybíjené. Účastnilo se šest škol. Týmy byly rozděleny do dvou skupin. V naší skupině

McDonald´s Cup

Ve středu 17. dubna a ve čtvrtek 18. dubna proběhl v areálu SARA Pražačka 25. ročník fotbalového turnaje McDonald´s Cup. Obou turnajů se účastnilo 9

Skip to content