LISTOPAD – MĚSÍČNÍ PROJEKTY

Celodružinové akce:

Přijel k nám kouzelník Michal Nesveda a ukázal nám spoustu kouzelnických triků. Děti moc pobavil břichomluvec s Matýskem. Konečně jsme se dočkali a vypluli na plavbu po Vltavě. Celý měsíc jsme poctivě trénovali plank na Plank challenge 2 fotogalerie:

Zelené oddělení

Měsíc listopad jsme věnovali zdravé výživě. Udělali jsme zeleninové saláty, které jsme si dali místo svačiny. Úžasný byl výlet lodí po Vltavě. V challenge plank jsme obsadili 2. místo. Obrovská pochvala patří Arťovi a Jolance, kteří soutěžili za naše Zelené oddělení.

foto:

Červené oddělení

V listopadu jsme se zúčastnili celodružinových akcí, naučili se vánoční koledy, vyrobili dárky pro rodiče a plnili další sportovní výzvu o zlatou píšťalku, kterou jsme zaslouženě předali vítězům z fialové družiny.

foto:

Fialové oddělení

Tento měsíc jsme měli hodně pracovní. Vyráběli jsme dárečky pro rodiče a na Vánoční charitativní jarmark a taky pekli perníčky. Po poctivé přípravě na 2. challenge – plank získala naše družinka díky Máťovi a Marušce putovní zlatou píšťalku. Výlet lodí a všechny celodružinové akce se nám moc líbili.

foto:

Žluté oddělení

Listopad jsme začali trochu strašidelně. Četli jsme si strašidelné příběhy a hráli jsme si na mumie. Vánoce se blíží, tak jsme začali vyrábět dekorace na charitativní jarmark. foto:

Oranžové oddělení

V listopadu jsme si vyrobili Haloween ve škole, jeli jsme na Václavské náměstí k projektu ,,Poznáváme Prahu“ navštívili Muzeum iluzí, ozdobili perníčky pro rodiče jako překvapení na Vánoční plavbu lodí. foto:

Bílé oddělení

V listopadu bílé oddělení dokončilo etapu Starověku. Povídali jsme si o dalších civilizacích a jejich vývoji. Vyzkoušeli jsme si napsat čínské znaky a postavit Velkou čínskou zeď ze všeho co jsme v družině měli po ruce. Na začátku měsíce jsme si povídali o dušičkách a svátcích, které se v tuto dobu slaví ve světě. Společně jsme vyrobili Vánoční hvězdu jako dárek pro rodiče. Tento dárek jsme rodičům předali na Vánoční plavbě po Vltavě. V listopadu se uskutečnila již druhá družinová challenge, ve které děti měli za úkol vydržet co nejdéle v pozici prkna. Bohužel i tento měsíc jsme zlatou píšťalku nezískali, obsadili jsme však krásné druhé místo a začínáme trénovat na příští výzvu. Na závěr měsíce listopadu jsme vyráběli vánoční dekorace, které nám zdobí prostor před bílou družinou. foto:

Modré oddělení

Modrá družina se tento měsíc vydala na Kubu a do Asie. Také jsme vyráběli výrobky na jarmark a dárky pro rodiče. Trénovali jsme plank, ale putovní píšťalku jsme nezískali, tak snad příště. A společně jako družina jsme se zúčastnili několika akcí, které se nám moc líbili. foto:

Další články:

Pašijový týden na Perunce

PONDĚLÍ Již tradičně se na Perunce oblékáme podle barev dní pašijového týdne. V pondělí měly nejvíce modrého oblečení děti ze 2.C, a to 7,08 ks

Volby do školské rady – duben 2024

Vážení rodiče,  volby se uskuteční v prostoru školy k tomu určeném, odděleně na obou pracovištích v průběhu třídních schůzek. pracoviště Lobkovicovo – 23. 4. 2024

Odstávka e-Jídelníčku

Od 20. 3. 2024 20:00 do 21. 3. 2024 23:59 je naplánována odstávka e-Jídelníčku. Změnu volby jídla či odhlášení je možné pouze přes kontakty na

Skip to content