MĚSÍČNÍ PROJEKTY – ÚNOR

Zelené oddělení

Měsíc únor jsme věnovali převážně tréninku běhu osmiček. Vyplatilo se a Samík se Zlatuškou pro naši třídu vybojovali 1. místo. Navštívili jsme Galerii ocelových figurín. Vytvořili jsme Challenge pro našeho hendikepovaného kamaráda Adámka, celkem jsme vydrželi 31 min v planku a Adámkovi posíláme 2100,-Kč. Na hřišti jsme si zahráli piškvorky a v kině jsme viděli film Divnosvět. Foto:

Červené oddělení

Tentokrát si děti z červeného odd. vyzkoušely slalom na lyžích a i přesto, že nám počasí moc nepřálo, užili jsme si i pořádnou koulovačku. Trénovali jsme na další výzvu v běhu, ale největší zážitek jsme si odnesli z exkurze v ČNB. Foto:

Fialové oddělení

Fialáčci navštívili kino – film Divnosvět, bruslili Pod věží, zažili koulovačku v hale 😊, trénovali jsme na další výzvu – běh osmiček, navštívili trezor ČNB a hráli si na Prostřeno, kdy děti připravily pomazánky a nazdobily slavnostně stoly. Jak se nám to podařilo, můžete vidět v naší fotogalerii. Foto:

Žluté oddělení

V měsíci únoru jsme si hráli na trosečníky. Ztroskotali jsme na Ostrově sladkostí. Nakreslili jsme si mapu ostrova, vyrobili jsme si dalekohled a vymýšleli jsme, jak a z čeho bychom na ostrově mohli postavit domeček. Na ostrově byl poklad, který ukradla želva, ale nakonec se nám ho podařilo získat. Na závěr jsme si s dětmi udělali karneval. Také jsme byli v kině a navštívili galerii ocelových figurín. Foto:

Oranžové oddělení

V únoru jsme poznali část Vinohrad a spojili s bruslením, pobavili jsme se s karnevalovým vystoupením téma „Království“ stříleli jsme kuší a zažili polštářovou bitvu. Foto:

Modré oddělení

V únoru jsme navštívili Galerii ocelových figurín, což bylo strašně super a ani se nám nechtělo odtud. Naše modrá družina připravuje pro ostatní oddělení překvapení, a to Modrou knihovnu, kam si budou moci všechny děti ze ŠD chodit půjčovat knížky. Plánujeme také různé soutěže o ceny, ale podrobnosti dáme všem vědět a budeme se na vás těšit. Foto:

Bílé oddělení

V měsíci únoru se bílé oddělení přesunulo do období novověku. Společně s ostatními odděleními jsme na začátku měsíce navštívili kino a viděli pohádku Divnosvět. V průběhu celého měsíce jsme trénovali zavazování tkaniček na závěrečnou soutěž. S oranžovým oddělením jsme nejprve byli bruslit pod Žižkovskou věží, kde nám větší děti moc pomohli a také jsme s nimi uspořádali karneval a měli jsme tak možnost převléct se za různé masky. Vyrobili jsme si novověký vynález – Dalekohled a zúčastnili se celodružinové challenge ve které jsme tentokrát běhali osmičky na čas. Píšťalku jsme bohužel nezískali, ale trénujeme dál a věříme, že se nám to jistě jednou povede. Foto:

Další články:

Turnaj ve vybíjené

V úterý 23. dubna proběhl na TJ SPOJE chlapecký turnaj ve vybíjené. Účastnilo se šest škol. Týmy byly rozděleny do dvou skupin. V naší skupině

McDonald´s Cup

Ve středu 17. dubna a ve čtvrtek 18. dubna proběhl v areálu SARA Pražačka 25. ročník fotbalového turnaje McDonald´s Cup. Obou turnajů se účastnilo 9

Skip to content