MĚSÍČNÍ PROJEKTY – BŘEZEN

Celodružinová challenge – za únor – foto:

Celodružinová challenge – za březen – foto:

Zelené oddělení

V měsíci březnu jsme se rozloučili s bruslením a začali jsme se připravovat na březnovou CHALLENGE sedy-lehy, kde jsme získali 2. místo. Navštívili jsme AGOGE GYM, kde jsme si vyzkoušeli kruhový trénink a moc nás to bavilo. Upekli jsme si koláče a napsali přáníčka k narozeninám naší hendik. kamarádce Valince. Udělali jsme radost dětem v KLOKÁNKU, přinesli jsme spoustu hraček.  20.března jsme přivítali JARO a vyzdobili jsme si okna v naší družince. Foto:

Žluté oddělení

V březnu jsme měli soutěž v lovu perel a nasbírané perly jsme potom použili k výrobě ozdobného talíře s motivem mořského dna. Užili jsme si také poslední bruslení. Měřili jsme svoje síly během pohybových her na hřišti a vyráběli jsme velikonoční slepičku. Foto:

Červené oddělení

V březnu jsme si naposledy zabruslili, splnili dvě sportovní výzvy o zlatou píšťalku a uspořádali závod s Budulínkem. Navštívili jsme Národní muzeum, kde nás nejvíce zaujala zvířátka.  Měsíc jsme zakončili společným sázením osení. Foto:

Fialové oddělení

V březnu jsme zvládli 2 celodružinové výzvy, bruslení, opičí dráhu, návštěvu Národního muzea a uspořádali soutěžní výstavu obrázků. Foto:

Oranžové oddělení

Měsíc březen byl pro naši družinu sportovní – lyžování na chodbě, sedy – lehy, překážková dráha. Navštívili jsme výstavu ocelových figurín a udělali – Velikonoční výstavu vestibulu. Foto:

Modré oddělení

V březnu modrá družina vyhlásila soutěž o nejhezčí záložku. Procvičili jsme si mozkové závity ve vědomostní soutěži a svaly ve fitku, kde se nám to moc líbilo. Vyráběli jsme si veselé žabičky a výzdobu do vestibulu. Také jsme se zúčastnili pečení koláčů společně s 3. A. S praktikantkami s VŠ jsme vyráběli truhličky na poklady a malý poklad jsme i dostali. A nejlepší nakonec, konečně jsme získali putovní zlatou píšťalku. Děkujeme Sáře a Broňovi. Foto:

Bílé oddělení
V měsíci březnu si bílé oddělení povídalo a Dnu vody a zjistilo kolik vody spotřebujeme například na koupání, mytí auta nebo spláchnutí záchodu. Během tohoto měsíce jsme stihli i sportovní odpoledne, kdy jsme hráli různé hry zaměřené na pozornost, pohyb, mrštnost a týmovou spolupráci. Zúčastnili jsme se také celodružinové challenge ve které jsme tentokrát dělali sedy lehy. Foto:

Další články:

McDonald´s Cup

Ve středu 17. dubna a ve čtvrtek 18. dubna proběhl v areálu SARA Pražačka 25. ročník fotbalového turnaje McDonald´s Cup. Obou turnajů se účastnilo 9

LOB – Rodičovská brigáda

Milí rodiče, máme na Vás velkou prosbu, V SOBOTU 20. dubna od 9:00 (v případě deště v neděli 21. 4.) na zahradě školy sestavíme, nalakujeme a usadíme DŘEVĚNÝ

Skip to content