MĚSÍČNÍ PROJEKTY – KVĚTEN

Celodružinové akce v měsíci květnu

Bublinová show – foto:

Netradiční zvířátka – foto:

Challenge – skok do dálky v týmu – foto:

Zelené oddělení

V květnu nás čekala Bublinková show a netradiční zvířátka. Nejvíc jsme se, ale těšili na Charitativní běh pro Anetku, protože se konečně potkáme osobně. S Anetkou, Adámkem a Valinkou si dopisujeme už 2 roky, ale viděli jsme se poprvé. Obrovské poděkování všem dětem a dospělákům, kteří Anetku přišli podpořit. Foto:

Červené oddělení

V červené družince jsme v květnu poznávali vůně různého koření, ovoce i zeleniny. Naším maminkám k jejich svátku jsme vyrobili malý dáreček. Také jsme si vyzkoušeli spolupráci se staršími spolužáky při bojovce, která nás moc bavila. Děkujeme za jejich trpělivost s námi mladšími. Poslední středu jsme společně oslavili Den dětí zábavnými soutěžemi na školním hřišti. Foto:

Fialové oddělení

V květnu jsme vyrobili pro maminky krásná srdíčka z vlny. Vařili jsme, pekli, a pak společně s rodiči v kavárně poseděli. Také jsme se zúčastnili Charitativního překážkového běhu pro Anetku a na prodejní výstavu namalovali obrázky.  Na školní zahradě jsme měli s červenou družinou v týmech bojovou hru, kdy jsme plnili úkoly. Na Den dětí jsme si zahráli soutěže s vodou. Protože nás čeká prodejní jarmark na Zahradní slavnosti, tak jsme vyrobili housenky a krásná proutěná srdíčka. Foto:

Žluté oddělení

V květnu jsme ve žluté družině měli kavárnu a vyráběli jsme proto nějaké dekorace. Malovali jsme obrázky na charitu a někteří z nás se zúčastnili charitativního běhu pro Anetku. Moc se nám líbila zvířátka, která jsme si mohli i pohladit. Vyzkoušeli jsme si vyrábění mýdla a také jsme vyráběli náramky z kartonu. Nakonec jsme změřili své síly ve vědomostní soutěži. Foto:

Oranžové oddělení

Oranžová družina prožila v květnu procházku na Petřín, jízdu lanovkou a zmrzlinovou ochutnávku, navštívili jsme hřiště na Parukářce. Ještě nás čeká kino, zahradní slavnost a ukončení naší úžasné družinky. Foto:

Modrá družina

Vyráběli jsme koupelnovou sůl na prodejní jarmark na Zahradní slavnost. Také jsme malovali obrázky na Charitativní běh, kterého se někteří také účastnili. Na školní zahradě jsme změřili naše vědomosti, které jsme v průběhu roku nasbírali. Foto:

Bílé oddělení

V měsíci květnu jsme vyráběli obrázky z ryté tuše na podporu Anetky. Dále jsme vyráběli přáníčka pro maminky na Den matek a zdobili květináče ubrouskovou technikou. Do květináčů jsme zaseli semínka a nyní o ně pečujeme, aby nám pěkně rostla. Společně jsme vyzdobili dveře družiny a nástěnku ve družině pomocí berušek, včeliček, motýlků a jahůdek a vyráběli jsme stojánky na tužky. Společně jsme také sestavili tým na ochutnávání sýrů a vyzkoušeli všechny dobroty. Foto:

Další články:

Turnaj ve vybíjené

V úterý 23. dubna proběhl na TJ SPOJE chlapecký turnaj ve vybíjené. Účastnilo se šest škol. Týmy byly rozděleny do dvou skupin. V naší skupině

McDonald´s Cup

Ve středu 17. dubna a ve čtvrtek 18. dubna proběhl v areálu SARA Pražačka 25. ročník fotbalového turnaje McDonald´s Cup. Obou turnajů se účastnilo 9

Skip to content