MĚSÍČNÍ PROJEKTY – ÚNOR

Zelené oddělení

Měsíc únor jsme věnovali převážně tréninku běhu osmiček. Vyplatilo se a Samík se Zlatuškou pro naši třídu vybojovali 1. místo. Navštívili jsme Galerii ocelových figurín. Vytvořili jsme Challenge pro našeho hendikepovaného kamaráda Adámka, celkem jsme vydrželi 31 min v planku a Adámkovi posíláme 2100,-Kč. Na hřišti jsme si zahráli piškvorky a v kině jsme viděli film Divnosvět. Foto:

Červené oddělení

Tentokrát si děti z červeného odd. vyzkoušely slalom na lyžích a i přesto, že nám počasí moc nepřálo, užili jsme si i pořádnou koulovačku. Trénovali jsme na další výzvu v běhu, ale největší zážitek jsme si odnesli z exkurze v ČNB. Foto:

Fialové oddělení

Fialáčci navštívili kino – film Divnosvět, bruslili Pod věží, zažili koulovačku v hale 😊, trénovali jsme na další výzvu – běh osmiček, navštívili trezor ČNB a hráli si na Prostřeno, kdy děti připravily pomazánky a nazdobily slavnostně stoly. Jak se nám to podařilo, můžete vidět v naší fotogalerii. Foto:

Žluté oddělení

V měsíci únoru jsme si hráli na trosečníky. Ztroskotali jsme na Ostrově sladkostí. Nakreslili jsme si mapu ostrova, vyrobili jsme si dalekohled a vymýšleli jsme, jak a z čeho bychom na ostrově mohli postavit domeček. Na ostrově byl poklad, který ukradla želva, ale nakonec se nám ho podařilo získat. Na závěr jsme si s dětmi udělali karneval. Také jsme byli v kině a navštívili galerii ocelových figurín. Foto:

Oranžové oddělení

V únoru jsme poznali část Vinohrad a spojili s bruslením, pobavili jsme se s karnevalovým vystoupením téma „Království“ stříleli jsme kuší a zažili polštářovou bitvu. Foto:

Modré oddělení

V únoru jsme navštívili Galerii ocelových figurín, což bylo strašně super a ani se nám nechtělo odtud. Naše modrá družina připravuje pro ostatní oddělení překvapení, a to Modrou knihovnu, kam si budou moci všechny děti ze ŠD chodit půjčovat knížky. Plánujeme také různé soutěže o ceny, ale podrobnosti dáme všem vědět a budeme se na vás těšit. Foto:

Bílé oddělení

V měsíci únoru se bílé oddělení přesunulo do období novověku. Společně s ostatními odděleními jsme na začátku měsíce navštívili kino a viděli pohádku Divnosvět. V průběhu celého měsíce jsme trénovali zavazování tkaniček na závěrečnou soutěž. S oranžovým oddělením jsme nejprve byli bruslit pod Žižkovskou věží, kde nám větší děti moc pomohli a také jsme s nimi uspořádali karneval a měli jsme tak možnost převléct se za různé masky. Vyrobili jsme si novověký vynález – Dalekohled a zúčastnili se celodružinové challenge ve které jsme tentokrát běhali osmičky na čas. Píšťalku jsme bohužel nezískali, ale trénujeme dál a věříme, že se nám to jistě jednou povede. Foto:

Další články:

Výsledky voleb do Školské rady

za pracoviště Lobkovicovo byly zvoleny PhDr. Kateřina Divišová Ing. Jana Dubenská za pracoviště Perunova byla zvolena Mgr. Helena Ganická

Aktuálně ve škole (35. týden)

pracoviště Lobkovicovo V pondělí 29. 4. navštíví 4.B Werichovu vilu.Ve škole proběhne Testování ČSI pro žáku s OMJ.Dětský poradní sbor bude pracovat na projektu Parcitipační rozpočet

Skip to content