Kurzy angličtiny s rodilým mluvčím – dotované Městskou částí Praha 3

Městská část Praha 3 připravila pro žáky škol na Praze 3 kurzy angličtiny s rodilým mluvčím. Kurzy jsou určeny pro žáky 5. až 9. ročníku, probíhat budou na ZŠ Lupáčova, ZŠ Jeseniova a také na ZŠ Lobkovicovo, tedy na naší škole. Další informace a odkaz na předběžné přihlášení naleznete níže:

Přihlášení do volnočasového kurzu angličtiny na rok 2021/2022

Kurzy jsou součástí iniciativy radnice MČ podpořit výuku AJ na Praze 3 – pro žáky Prahy 3 jsou zdarma. Každá lekce trvá 60 min. Předpokládá se 70% účast, případně včasná a odůvodněná omluva z účasti na kurzu. Při nedodržení podmínek se účastníci/jejich zákonní zástupci zavazují uhradit kurzovné až do výše 2 000 Kč.

Výuka v kurzu probíhá s kvalifikovaným rodilým mluvčím angličtiny. Lektor si připravuje pro děti aktivity, které se zaměřují zejména na aktivní komunikaci. Děti si vybudují a upevní aktivní slovní zásobu a naučí se používat základní prostředky komunikativní gramatiky. Naším cílem je, aby se dítě seznámilo s cizím jazykem tak, jak ho používají rodilí mluvčí a odbouralo strach a ostych z používání angličtiny.

Předběžné přihlášení je možné na adrese: https://forms.gle/6Q7NUVFzVK3xvZZb7.

Vážíme si času, který vzdělávání věnujete!

V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat.

S pozdravem,

Logo

Kateřina Divišová
koordinátorka jazykových kurzů

SPĚVÁČEK jazyková škola s.r.o.
nám. Na Santince 2, 160 00 Praha 6
tel.: +420 608 602 611, +420 233 331 637
http://www.spevacek.info

 

více…Jazykové kurzy pro veřejnost Přihlaste se do jednoho z našich 220 kurzů 12 cizích jazyků.

Další články:

LOB – Rodičovská brigáda

Milí rodiče, máme na Vás velkou prosbu, V SOBOTU 20. dubna od 9:00 (v případě deště v neděli 21. 4.) na zahradě školy sestavíme, nalakujeme a usadíme DŘEVĚNÝ

Noc s Andersenem

Ve čtvrtek 4. dubna proběhla na Perunce Noc s Andersenem.  Děkujeme Berenice Haladové, Renatě Rychlé, Zitě Morávkové, Kladii Eftimiadisové a Jiřímu Dvořákovi a krásné čtení

Skip to content