Na pracovišti Perunova začátek školního roku 5. září

Vážení rodiče,

přes veškerou snahu pracovníků školy i snahu MČ Praha 3 mají rekonstrukční práce na Perunce takové zpoždění, že nemůžeme připravit budovu školy tak, aby bylo možné zahájit školní rok 1. září. Z tohoto důvodu tedy vyhlašuji ředitelské volno na pracovišti Perunova na dny 1. a 2. září 2022 (na pracovišti Lobkovicovo začíná školní rok 1. září, na Lobkovicovo žáci ředitelské volno nemají). 

V naléhavých případech, kdy rodiče nemohou zajistit na dny ředitelského volna pro děti hlídání, můžeme zajistit v době od 8.00 do 16.00 hlídání dětí, zájem prosím nahlaste  paní vychovatelce Kafkové do 31. 8. 2022 do 12.00 buď e-mailem (anna.kafkova@perunka.cz), nebo zprávou ve Škole OnLine. Obědy mají všechny děti automaticky odhlášeny, zájemci o oběd se musí přihlásit do 8.00 1. září přes e-jídelníček, e-mailem (jidelnazsper@centrum.cz) nebo telefonicky (271 736 212).

Školní rok na Perunce tedy bude zahájen  v pondělí 5. září, tento den proběhne slavnostní přivítání, děti ve škole stráví jednu vyučovací hodinu, školní družina funguje. Třídní schůzka pro rodiče dětí z první třídy a z přípravné třídy se koná rovněž 5. září po slavnostním zahájení. Od 6. září probíhá výuka dle rozvrhu, informace o výuce naleznete v rozvrhu dítěte ve Škole OnLine.

Děkuji Vám za pochopení.

N. Hrebíková, ředitelka školy

Další články:

LOB – Rodičovská brigáda

Milí rodiče, máme na Vás velkou prosbu, V SOBOTU 20. dubna od 9:00 (v případě deště v neděli 21. 4.) na zahradě školy sestavíme, nalakujeme a usadíme DŘEVĚNÝ

Noc s Andersenem

Ve čtvrtek 4. dubna proběhla na Perunce Noc s Andersenem.  Děkujeme Berenice Haladové, Renatě Rychlé, Zitě Morávkové, Kladii Eftimiadisové a Jiřímu Dvořákovi a krásné čtení

Skip to content