Leden – měsíční projekty

Celodružinové akce

Navštívila nás africká skupina EMONGO, která nám vyprávěla o Africe, zatancovala a zabubnovala. Foto:

3. Challenge – skok přes švihadlo foto:

Zelené oddělení

Ledem jsme věnovali převážně sportíku. Challenge – skoky přes švihadlo. Získali jsme krásné 3. místo. Veliká pochvala pro Apolenku a Filipa V., kteří nás v této soutěži reprezentovali. Také jsme začali bruslit, což nás moc baví. Moc děkujeme dospělákům, kteří nám chodí pomáhat. Vyzvali jsme modré oddělení ke sportovní překážkové dráze, fakt jsme mákli a vyhráli jsme. Také teď v pátek trénujeme vybíjenou a připravujeme se na turnaj. Dále si píšeme s našimi hendikepovanými kamarády. foto:

Červené oddělení

V lednu jsme se přenesli do pohádky a uspořádali soutěže v jízdě na sáňkách samochodkách a pomohli Mrazíkovi zahřát Nastěnku. Společně jsme si užili bruslení Pod věží. Opět se plnila výzva o píšťalku, tentokrát ve skoku přes švihadlo. I přesto, že jsme nevyhráli, výkon Aničky a Lukáška byl pro nás i tak vítězstvím. foto:

Fialové oddělení

V lednu jsme si zahráli bowling, postavili jsme se celodružinové 3. výzvě ve skoku přes švihadlo a podruhé vyhráli boj o zlatou píšťalku. Skokani za družinku – Eliška a Rudík, zajezdili si v tělocvičně na sáňkách, zabruslili si Pod věží a zatančili si s africkou skupinou Emongo.

Jak se nám vše dařilo, můžete vidět ve fotogalerii. foto:

Žluté oddělení

V lednu jsme si užili bruslení. Vyráběli jsme iglú, sněhuláky a rampouchy. Měli jsme soutěž v lovu ryb. Trénovali jsme skoky přes švihadlo a na konci měsíce se Tonda a Luisa snažili získat zlatou píšťalku v soutěži s ostatními družinami. foto:

Oranžové oddělení

Družina v lednu začala procházkou kolem Lorety a Hradčan. Sportovní aktivitou bylo bruslení Pod věží a zahráli si bowling na vítězství. foto:

Modré oddělení

V lednu jsme začali chodit na bruslení, což se všem líbí a každým dalším bruslením se naše dovednosti zlepšují. Každý pátek chodíme sportovat do tělocvičny, nyní trénujeme hlavně vybíjenou. Trénovali jsme také skoky přes švihadlo, ale challenge jsme opět nevyhráli. Také jsme soutěžili na překážkové dráze. Vše bylo úplně super. foto:

Bílé oddělení

V měsíci lednu se bílé oddělení přesunulo do období středověku. Během celého měsíce ledna jsme v týmech pracovali na stavbě středověkých hradů. Na konci měsíce proběhla opět celodružinová challenge tentokrát ve skoku přes švihadlo. Píšťalku jsme bohužel nezískali, ale trénujeme dál a věříme, že se nám to jistě jednou povede. foto:

Další články:

Pašijový týden na Perunce

PONDĚLÍ Již tradičně se na Perunce oblékáme podle barev dní pašijového týdne. V pondělí měly nejvíce modrého oblečení děti ze 2.C, a to 7,08 ks

Volby do školské rady – duben 2024

Vážení rodiče,  volby se uskuteční v prostoru školy k tomu určeném, odděleně na obou pracovištích v průběhu třídních schůzek. pracoviště Lobkovicovo – 23. 4. 2024

Odstávka e-Jídelníčku

Od 20. 3. 2024 20:00 do 21. 3. 2024 23:59 je naplánována odstávka e-Jídelníčku. Změnu volby jídla či odhlášení je možné pouze přes kontakty na

Skip to content