MĚSÍČNÍ PROJEKTY – DUBEN

Celodružinová akce – návštěva papoušků, challenge – vis na žebřinách  Foto:

Zelené oddělení

V dubnu jsme si užili krásné odpoledne s papoušky, navštívili jsem Království železnic. Dále si píšeme s našimi kamarády na vozíčku. Účastnili jsme  se dubnové challenge ve visu. Připravujeme obrázky na charitativní běh pro naší kamarádku Anetku. Foto:

Červené oddělení

Červené oddělení v dubnu navštívilo HZS, kde si mohlo prohlédnout hasičské auto, jeho vybavení, vyslechnout spoustu zajímavých informací a vyzkoušet pravou hasičskou hadici. V tělocvičně jsme si zařádili na čarodějnickém reji a splnili další výzvu, kde jsme díky Yuliance a Žížovi získali krásné 2. místo. Foto:

Fialové oddělení

V měsíci dubnu jsme zasadili osení na Velikonoce, jarně vyzdobili třídu, navštívili HZS, obdivovali papoušky, zařádili si jako čarodějnice a čarodějové. Díky Maki a Kubíkovi získali při celodružinové výzvě – vis na žebřinách potřetí zlatou píšťalku. Foto:

Žluté oddělení

V dubnu jsme vyráběli králíčkové krabičky, měli jsme ve škole papoušky, navštívili jsme hasičskou stanici a Království železnic. Modelovali jsme sochy a malovali s klovatinou. Foto:

Oranžové oddělení

V dubnu jsme s družinou zažili vystoupení papoušků, navštívili jsme hasičskou stanici se zajímavým výkladem. Vyšli jsme si mezi výškové budovy Prahy 4 a dostali jsme se výtahem do 27. patra. Z kavárny byl úžasný výhled na Prahu, nakonec jsme si pohráli v parku a výlet zakončili zmrzlinou. Foto:

Modré oddělení

V dubnu jsme v modré družině zdobili velikonoční vajíčka. Navštívili nás papoušci a my jsme navštívili Království železnic. Od studentky Verči z VŠ jsme se dozvěděli, do je to ,,surrealismus“ a vytvářeli jsme obrázky na toto téma. Proběhla další challenge a my jsme zlatou píšťalku předali fialovému oddělení. Vyhodnotili jsme soutěž o nejhezčí záložku a vyhlásili novou soutěž na měsíc květen. Foto:

Bílé oddělení

Měsíc duben jsme zahájili tréninkem na celodružinovou challenge. Poté jsme si vyzkoušeli hru Ovečky, vlci a bačové a Liščí ocásky. Povídali jsme si o budoucnosti a vymýšleli nové přístroje a vynálezy, které by nám usnadnili život. Zahráli jsme si pantomimu, ve které jsme měli za úkol předvádět různá zvířátka. Třetí týden v dubnu jsme navštívili hasiče a věnovali se Dnu země, učili jsme se o tom, jak se můžeme o Zemi starat a pomoct ji a naopak co bychom ji dělat neměli, abychom ji neškodili. Abychom si nově získané vědomosti upevnili, vyrazili jsme do Lannova parku, kde probíhal den Země. Foto:

Další články:

Krásné prázdniny

Přejeme krásné prázdniny všem dětem, jejich rodičům děkujeme za spolupráci a přejeme jim příjemnou dovolenou. Těšíme se na společnou práci a na setkávání ve škole

Poděkování Klubu rodičů

Milý kolektive školy,milá paní ředitelko, milé paní zástupkyně, učitelky a vychovatelky, milí učitelé a všichni zaměstnanci školy, děkuju Vám i jménem všech vděčných rodičů za

Poděkování za Zahradní slavnost

18. června uspořádal Klub rodičů s pomocí kolektivu školy 7. zahradní slavnost. Děkuju všem, kteří přišli a vytvořili báječnou předprázdninovou atmosféru, a hlavně všem vystupujícím

Skip to content