Anglický jazyk – zkoušky Cambridge

Vážení rodiče a přátelé školy,
na začátku nového školního roku 2017/2018 chci nejprve informovat o tom, že všichni kandidáti zkoušek Cambridge, které probíhaly v červnu, uspěli. K tomu lze jen dodat: Gratulujeme!!! Jsme  „jen“ základní škola a přesto jsou mezi našimi žáky tací, kteří získali certifikáty s vyznamenáním a dosáhli i na úroveň FCE. Těší mne, že výuka a mimoškolní aktivity zaměřené na zlepšení jazykových dovedností nesou takové výsledky.

I letos tradičně připravujeme Večer anglického čtení, pokračujeme ve spolupráci s Cambridge jako přípravné centrum zkoušek, chystáme další zájezd do Velké Británie (na jaře roku 2018) a samozřejmě využijeme každé nabídky zajímavých aktivit knihkupectví Oxford bookshop  a dalších vzdělávacích  institucí.
Dále bych se ráda zmínila i tom, že v současné době probíhá výuka angličtiny s učebnicemi řady Happy Street (3. a 4. ročníky) a Project, fourth  edition (5. a 9. ročníky), k jejichž výbavě automaticky patří  elektronické učebnice a široký výběr doplňkových materiálů, včetně těch digitálních. Žáci mají, mimo jiné, umožněno procvičovat  pestrý výukový materiál online.Závěrem bych ráda popřála všem hodně zdraví, síly a trpělivosti do nového školního roku.

Mgr. Martina Korešová

Další články:

Výsledky voleb do Školské rady

za pracoviště Lobkovicovo byly zvoleny PhDr. Kateřina Divišová Ing. Jana Dubenská za pracoviště Perunova byla zvolena Mgr. Helena Ganická

Aktuálně ve škole (35. týden)

pracoviště Lobkovicovo V pondělí 29. 4. navštíví 4.B Werichovu vilu.Ve škole proběhne Testování ČSI pro žáku s OMJ.Dětský poradní sbor bude pracovat na projektu Parcitipační rozpočet

Skip to content