Přátelství a kamarádství – měsíční projekt

Zelené oddělení

Celý rok se snažíme o přátelství a kamarádství. Píšeme si s našimi hendikepovanými kamarády. Upekli jsme si muffiny, a to nás moc baví. Dokončili jsme olympijský víceboj. Vyrábíme výrobky na Duhový jarmark – zahradní slavnost. foto:

Červené oddělení

Poslední projektový měsíc s názvem Přátelství a kamarádi jsme se naučili spolupracovat a pomáhat mladším spolužákům. V rámci týmové soutěže jsme plnili úkoly na školní zahradě, upletli náramky přátelství a zasportovali si. foto:

Fialové oddělení

Poslední měsíc byl měsíc – Přátelství a kamarádství. Házeli jsme klubíčko přátelství a vyměnili si náramky přátelství, napsali jsme si s kamarády jiné školy. Vyrobili srdíčka pro maminky, dokončili olympijský víceboj a plnili úkoly při bojové hře na zahradě a připravovali jsme výrobky na Zahradní slavnost. foto:

Žluté oddělení

V květnu jsme si povídali o tom, co to znamená přátelství a jak se správný kamarád má chovat. Vyráběli jsme strom přátelství, dělali pavoučí síť a hledali jsme pozitivní věci na svých kamarádech. Vyrazili jsme na vrch Vítkov a soutěžili v běhu na 500 metrů. Vyzkoušeli jsme si, jak nám jde spolupracovat při stavění věže a kreslili jsme portrét spolužáka. foto:

Oranžové oddělení

K projektu ,,Rodina“ jsme hádali rodinné starodávné poklady z půdy. Zahráli si na rodinu, která jde do nemocnice se zraněným dítětem. Vyzkoušeli si ošetřování a sázeli jsme kaktusy. foto:

Modré oddělení

Měsíc květen se nesl v duchu kamarádství a přátelství. Společně jsme si povídali, jaký by měl náš kamarád být a jaký kamarád jsem já. Společně jsme si zahráli společenské hry, Kimovku, zaběhli si na Vítkově. Vytvořili jsme si ve družstvech kamaráda/- dku, dali jsme mu/jí podobu, jméno a vymysleli životní příběh. Tito kamarádi se pak společně seznámili a spolupracovali na různých úkolech. Společně jsme také vyráběli látková srdíčka na Zahradní slavnost. foto:

Bílé oddělení

Měsíc květen byl náš poslední měsíc v našem celoročním projektu. Poslední měsíc se nesl ve stylu přátelství, a především fair play. Hodně jsme sportovali, abychom dodělali disciplíny do olympijského víceboje. Jelikož už je krásné počasí, hráli jsme také hodně vybíjenou, jak týmovou, tak i každý sám za sebe. Také jsme vyráběli, a to nádherné větrníky, které si budete moc koupit při zahradní slavnosti, na které se společně všichni uvidíme. foto:

 

 

 

 

Další články:

Výsledky přijímacího řízení do 1. ročníku

Vážení rodiče, o přijetí uchazečů  rozhodla škola na základě stanovených kritérií. Přijato bylo 90 dětí spádových (kritérium 1) podle vylosovaného pořadí. Seznam přijatých dětí (uvedeny

Výsledky voleb do Školské rady

za pracoviště Lobkovicovo byly zvoleny PhDr. Kateřina Divišová Ing. Jana Dubenská za pracoviště Perunova byla zvolena Mgr. Helena Ganická

Skip to content