Konzultace s učiteli a vedením školy

Termín konzultace se stanovuje po vzájemné dohodě mezi zákonnými zástupci a pracovníky školy tak, aby se zohlednily časové možnosti zákonných zástupců, proto nejsou konzultační hodiny ve škole stanoveny pevně. Pokud tedy máte zájem o schůzku s kterýmkoliv pedagogem či ředitelkou školy, kontaktujte je prostřednictvím zprávy v systému Škola OnLine, e-mailem, telefonicky, případně písemně (např. přes notýsek, vzkaz předaný dítětem) a domluvte si termín schůzky.

V závažných a neodkladných případech je možná i schůzka bez předchozí domluvy, ale respektujte prosím skutečnost, že pracovníci školy mají i povinnosti, které nelze odložit (učitel nemůže vést jednání s rodiči v době, kdy má vyučovací hodinu, dozor, vede kroužek apod.), mohou být také z různých důvodů ve škole nepřítomni (např. účast na odborném vzdělávání, nemoc).

Další články:

Aktuálně ve škole (33. týden)

pracoviště Lobkovicovo V pondělí 15. 4. se koná druhé kolo přijímacích zkoušek na SŠ pro 9. ročník. Ve středu 17. 4. se koná Archimediáda.Ve středu 17.

LOB – Rodičovská brigáda

Milí rodiče, máme na Vás velkou prosbu, V SOBOTU 20. dubna od 9:00 (v případě deště v neděli 21. 4.) na zahradě školy sestavíme, nalakujeme a usadíme DŘEVĚNÝ

Skip to content