Přihlášky na střední školy – aktualizováno

Vážení rodiče,

jak jistě víte z veřejně dostupných zdrojů, došlo  ke změně v podávání přihlášek na střední školy. Veškeré dostupné informace jsou uvedeny na webu msmt.cz (ZDE) a především ve speciální aplikaci prihlaskynastredni.cz(ZDE) 

V této aplikaci v sekci Pro rodiče a žáky (ZDE)  a také v sekci Nejčastější dotazy (ZDE) najdete informace, které Vám pomůžou se v dané problematice zorientovat. Kromě toho je tam uvedený podrobný popis, jak přihlášky podat, informace o 1., 2. i dalších kolech přijímacího řízení atd. Pokud ještě nějaké informace na výše uvedených webech chybí, budou průběžně doplňovány, popř. své dotazy můžete zaslat na adresu prihlaskynastredni@msmt.cz.

Pro zájemce pořádáme informační schůzku v pondělí 12. 2. 24 od 17.00 v učebně informatiky, vzhledem k omezenému počtu míst je třeba přihlásit se předem.

Podrobnější informace včetně dalších odkazů na užitečné informace zasílám průběžně prostřednictvím zpráv ve Škole OnLine. V případě nejasností, dotazů a v případě zájmu o konzultaci mne kontaktujte e-mailem (cerna@lobkovicovo.cz) nebo pomocí zprávy ve Škole OnLine.

Přeji vám, abyste školy zvolili tak, že další než 1. kolo nebudete potřebovat.

H. Černá

Další články:

Turnaj ve vybíjené

V úterý 23. dubna proběhl na TJ SPOJE chlapecký turnaj ve vybíjené. Účastnilo se šest škol. Týmy byly rozděleny do dvou skupin. V naší skupině

McDonald´s Cup

Ve středu 17. dubna a ve čtvrtek 18. dubna proběhl v areálu SARA Pražačka 25. ročník fotbalového turnaje McDonald´s Cup. Obou turnajů se účastnilo 9

Skip to content