PŘIJĎTE DEBATOVAT, JAK MÁ VYPADAT OKOLÍ NAŠÍ ŠKOLY

Kdy: ve středu 13. října v 18 h
Kde: v jídelně ZŠ Jiřího z Lobkovic (nám. Jiřího z Lobkovic 22/121)

V loňském roce městská část vyhlásila architektonickou soutěž o návrh nové podoby náměstí Jiřího z Lobkovic. Vítězem se stal projekt z dílny studia Perspektiv pod vedením Martina Stáry. Vítězný návrh si můžete stáhnout a prohlédnout zde (pro detailní náhled stáhněte a otevřete v Adobe Acrobat).

Nyní nastává čas dopracování návrhu do konkrétní podoby. Proto Vás zveme na veřejnou debatu. Přestože architekti místo dobře znají, vaše názory a každodenní zkušenosti jim mohou pomoci nasměrovat se správným směrem a pomoci k tomu, aby byl „Lobkovičák“ kvalitním místem pro všechny.

Od 13. do 19.10. můžete svůj názor na budoucí podobu náměstí zanést do ankety.

Na debatu navazují následující akce:
– 14. října – začátek výstavy soutěžních architektonických návrhů na revitalizaci nám. Jiřího z Lobkovic v Infocentru Prahy 3 (Milešovská 1)
– 19. října v 17 h – komentovaná prohlídka výstavy v Infocentru Prahy 3

Další články:

Výsledky voleb do Školské rady

za pracoviště Lobkovicovo byly zvoleny PhDr. Kateřina Divišová Ing. Jana Dubenská za pracoviště Perunova byla zvolena Mgr. Helena Ganická

Aktuálně ve škole (35. týden)

pracoviště Lobkovicovo V pondělí 29. 4. navštíví 4.B Werichovu vilu.Ve škole proběhne Testování ČSI pro žáku s OMJ.Dětský poradní sbor bude pracovat na projektu Parcitipační rozpočet

Skip to content